Over ons

Contactgegevens KUBUS Markelo

Leo de With

Contactpersoon: Leo de With

 Telefoon: 06 - 192 006 38
 Mobiel: 0619200638
 E-mail: Markelo@kubus.nl

 

 Adres: Stationsweg 6
 Postcode: 7475 NN
 Plaats: Markelo

Leo de With. ‘Waarmee kan ik u helpen?’

Binnen Kubus werken oa (register)accountants, fiscalisten, juristen, subsidiespecialisten en loonadministrateurs. Door ons netwerk van ruim 100 kantoren kunnen we efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. No nonsens zonder dure kantoren en maatpakken.
Ondernemers willen een vast aanspreekpunt, proactief meedenken en actueel inzicht in de financiële situatie. Wij werken met van te voren afgesproken tarieven, die vrijwel altijd een forse besparing opleveren. Voor iedere ondernemer bieden we passende oplossingen voor automatische verwerking van in- en verkoopfacturen. Wilt u liever niet automatiseren? Dan kunnen wij uw boekhouding snel en efficiënt voor u verwerken. Uiteraard kijken we naast een efficiënte werkwijze ook altijd naar het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden.

Wilt u ook liever bezig zijn met uw onderneming dan met uw administratie? Wilt u uw boekhouding (deels) uitbesteden of wilt u een second opinion? Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.